SULTANBEYLİ

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Sultanbeyli için yeni proje var mı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yaptı. İmamoğlu, gazetecilerin sorularını da Sultanbeyli’de yaptığı saha incelemesi sırasında yanıtladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu açıkladı! Sultanbeyli için yeni proje var mı? - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İmamoğlu ve İBB üst yönetimini makam odasında ağırladı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Sultanbeyli için yeni proje var mı? - Sayfa 2

İlçe belediyelerine yapacakları ziyaretleri hızlıca bitirme çabası içinde olduklarını belirten İmamoğlu, “Ortak çalışmaya dönük süreci hızlandırma çabası içindeyiz. Sultanbeyli Belediye Başkanı’mızla ilçemizi konuşacağız. İBB ile bugüne kadar yapılan, bitmesi gereken işler ve bundan sonraki süreçte beklentilerini dinleyeceğiz. Tüm arkadaşlarımla beraber dinleyeceğiz. Bu süreci koordineli yürütme çabasındayız. Umarım hem Sultanbeyli hem İstanbul’un tümü için bir bütüncül çalışmayı, birlikte geliştiririz. Verimli bir Sultanbeyli günü geçirmek istiyoruz. İstanbul’un en doğusunda bulunan ilçelerden bir tanesi olan Sultanbeyli’den, en batısına kadar her aşamasını, her noktasını eşit hizmet noktasında bir ahlakla yönetme çabası içerisinde olacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Sultanbeyli için yeni proje var mı? - Sayfa 3

Keskin de İmamoğlu ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Sultanbeyli’nin sorunlarının ele alındığı sunumun yapılacağı salona geçildi. Sunumda, İmamoğlu ile birlikte İBB üst yönetimi de hazır bulundu. Başkan Keskin ve beraberindeki ilçe belediye yöneticileri, İBB heyetine sunum yaptı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Sultanbeyli için yeni proje var mı? - Sayfa 4

“Sultanbeyli’de yapmış olduğunuz toplantıda neler konuşuldu? Sultanbeyli için önemli kararlar alındı mı? İlerleyen süreçte Sultanbeyli’ye kazandıracak projeniz var mı?”