ŞİŞLİ

Şişli'de yasakları takan yok! Tabelalara rağmen böyle...

Şişli'de park yasağı kimsenin umrumda değil! Tabelalara rağmen yola çift yönlü park eden servis araçları, hem trafik yoğunluğuna neden oluyor hem de diğer sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Şişli'de yasakları takan yok! Tabelalara rağmen böyle... - Sayfa 1

Şişli'de sağa baksan okul taşıtı solabaksan personel servisleri...Diğer sürücüler için de tehlike oluşturan bu duruma neden müdahale edilmiyor?

Şişli'de yasakları takan yok! Tabelalara rağmen böyle... - Sayfa 2

Okulların açılmasıyla birlikte binlerce okul taşıtı da trafiğe çıktı. Okul taşıtları ve personel servisleri, görevlerini tamamladıktan sonra park sorunuyla karşılaşıyor. Sürücüler, otoparka araçlarını bırakmak yerine yol boyunca park yasağı bulunan Şişli Taşkışla Caddesi'ni tercih ediyor. 

Şişli'de yasakları takan yok! Tabelalara rağmen böyle... - Sayfa 3

'Park yapılamaz' uyarı levhalarına aldırmayan servis sürücüleri, caddede çift taraflı olarak park yapıyor. Yol kenarına park eden araçlar, caddede hem yolu daraltarak trafiğe neden oluyor, hem de yolda ilerleyen sürücüler için tehlike oluşturuyor. 

Şişli'de yasakları takan yok! Tabelalara rağmen böyle... - Sayfa 4

Araçların gelişi güzel park ettiği alanlardan birisi de Dolmabahçe Gazhane Caddesi... Burada da tur otobüsleri, servis sürücüleri ve hafriyat kamyonları yol kenarına çift sıra park ederek yolda tehlike oluşturuyor.