SİLİVRİ

Volkan Yılmaz tek tek dolaştı 3 köy için talimatı verdi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahallelilerin taleplerini yerine getirmek, sorun ve eksikleri yerinde birebir incelemek, hızlıca çözüm üretmek amacı ile gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Volkan Yılmaz tek tek dolaştı 3 köy için talimatı verdi - Sayfa 1

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ekibi ile gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine Danamandıra, Küçüksinekli ve Büyüksinekli ile devam etti.

Volkan Yılmaz tek tek dolaştı 3 köy için talimatı verdi - Sayfa 2

İlçe merkezine uzak orman köylerinden Danamandıra, Küçüksinekli ve Büyüksinekli mahallelerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, muhtarlardan bilgi aldı.

Volkan Yılmaz tek tek dolaştı 3 köy için talimatı verdi - Sayfa 3

Köy kahvehanesinde hemşehrileri ile buluşan Başkan Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yılmaz, diğer kurumlar, imar ve tapu sorunları, sokak hayvanları ve kadastro çalışmaları gibi birçok konuya değindi.

Volkan Yılmaz tek tek dolaştı 3 köy için talimatı verdi - Sayfa 4

DANAMANDIRA DÜĞÜN SALONU BAKIMA GİRİYOR

Köy kahvehanesi üzerinde bulunan düğün salonunu inceleyen Başkan Yılmaz, gerekli bakım onarımın yapılması, boya badana, tuvalet ve gelin odası gibi eksiklerin giderilmesi konusunda hızlıca çalışma başlatılacağını ifade etti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda muhtarlık önüne Atatürk büstü yapımı, kaldırım ve yol kenarlarında tadilat çalışmaların yapılması, köy girişinde yol genişletme çalışması yapılması için notlar aldırdı. Aynı zamanda köyün megafon ihtiyacı da hızlıca karşılanacak.