SİLİVRİ

Gıda Bankası yardımlaşma kapısı olmaya devam ediyor

Hayırseverler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Silivri Gıda Bankası’na yapılan erzak yardımları devam ediyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Gıda Bankası yardımlaşma kapısı olmaya devam ediyor - Sayfa 1

Silivri Gıda Bankası, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri, hayırsever vatandaşların yaptığı gıda yardımları ile buluşturmaya devam ediyor.

Gıda Bankası yardımlaşma kapısı olmaya devam ediyor - Sayfa 2

İlçe merkezi ile mahallelerde yaşayan, temel gıda ihtiyaçlarını karşılama durumu olmayan ailelere ulaştırılmak üzere bağışlanan un, şeker, yağ, salça gibi mutfak erzakları Silivri Gıda Bankası’na getiriliyor.

Gıda Bankası yardımlaşma kapısı olmaya devam ediyor - Sayfa 3

Bu amaçla hayırsever Şevket Kotil, Burhan Soyaslan, Ercan Karaman ve Pak İş Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş, Taş Grup İnşaat yetkilileri örnek davranışta bulunarak gıda yardımlarını Gıda Bankası’na ulaştırdı.

Gıda Bankası yardımlaşma kapısı olmaya devam ediyor - Sayfa 4

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR  

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yardımlaşma kültürüne örnek teşkil ettiğini belirterek hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Başkan Yılmaz, “Yoksulun yetimin yanında olan bir yönetim anlayışımız var. Silivri Gıda Bankası’na yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hassasiyetle hareket ediyoruz. Hayır hasenat işleyen herkesten Allah razı olsun. Değerli iş insanlarına yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.