SARIYER

Sarıyerli CHP seçmeninden AK Parti ve Bayraktar'a övgü

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın Sarıyerli bir vatandaş ile sohbeti Bayraktar’a ve AK Parti’ye gösterilen teveccühün somut göstergesi oldu. CHP seçmeni olduğunu ve pek çok CHPli seçmenin Sarıyer’de bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirten vatandaş Bayraktar’a AK Parti belediyeciliğini överek “Projelerinizden çok etkilendim. Ben de artık sizi başkanımız olarak görüyorum.” dedi.

Sarıyerli CHP seçmeninden AK Parti ve Bayraktar'a övgü - Sayfa 1

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkanı Salih Bayraktar, her gün 7 ile 10 programa katıldığı, esnaf ziyareti yaptığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Salih Bayraktar’ın esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Sarıyerli bir vatandaş ile sohbeti Sarıyer’de Bayraktar’a gösterilen teveccühün en somut göstergesi oldu. Mevcut Belediye başkanını desteklediğini, ancak pek çok CHP seçmeni gibi kendisinin de Sarıyer’de bir değişime ihtiyaç duyulduğunu gördüğünü ifade eden Sarıyerli vatandaş, AK Parti belediyeciliğini ve toplumsal yapıyı refaha kavuşturmasını övdü, Bayraktar’ın projelerini müthiş bulduğunu söyledi. 

Sarıyerli CHP seçmeninden AK Parti ve Bayraktar'a övgü - Sayfa 2

Sarıyerli ve CHP seçmeni olduğunu dile getiren vatandaş sohbetin bitiminde Salih Bayraktar’ı “Başkanlığınız hayırlı olsun” diyerek tebrik ederken şu ifadeleri kullandı: “Ben kendi adıma, seçimlere az kaldı ama başkanımızsınız bunu biliyorum. Çünkü birçok CHP’li seçmen de artık Sarıyer’de bir değişime ihtiyaç duyuyor. Projelerinizden çok etkilendim. Ben de artık sizi başkanımız olarak görüyorum.” 

Sarıyerli CHP seçmeninden AK Parti ve Bayraktar'a övgü - Sayfa 3

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”

Salih Bayraktar, Sarıyer’de 4,5 yıllık AK Parti ilçe başkanlığı süresince mülkiyet sorununu bitirerek 50 yıllık problemi tapuların verilmesi aşamasına kadar getiren İmar Barışı Yasası’nın Mimarı olarak hafızalara kazındı. Çayırbaşı’nda 5 yıldızlı hastane, Marmaracık Gençlik Kampı, Cumhuriyet Mahallesi Kütüphanesi, Ağız Diş Sağlığı ve Ruh Sağlığı Merkezlerini, Sarıyer Kültür Merkezi  gibi pek çok projeyi Sarıyer’e kazandırdı. Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı sonrası açıkladığı 62 projesi ile milletin teveccühü ile karşılaşan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ile vatandaş arasında yaşanan o diyalog milletin teveccühünü de ortaya koydu:

Sarıyerli CHP seçmeninden AK Parti ve Bayraktar'a övgü - Sayfa 4

Sarıyerli vatandaş: AK Parti adayımızsınız herhalde değil mi?

Salih Bayraktar: Evet, Salih Bayraktar

Sarıyerli vatandaş: Şükrü başkanı destekledik ama sizin projelerinizden çok etkilendim Salih Bey. Projeleriniz Sarıyer için müthiş. Fakat bunlar için finansman ve kaynağı, yani bölgemizin gelirleri fazla değil. 

Sizin olağanüstü o Rumeli Kavağı projeleriniz, Büyükdere balıkçılar, işte özellikle o ailelere yazlık tatil Gümüşdere’de, tüneller. 

Salih Bayraktar: Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. 

Sarıyerli Vatandaş: Huzurevi projeniz olağanüstü

Salih Bayraktar: Gençlik kampı yaptık, 250 dönüm denizin ormanla bütünleştiği yerde. Şuan faal bir durumda 

Sarıyerli vatandaş: Bilmiyordum

Salih Bayraktar: Tabii şu an faal. Her gün 200 öğrenci buradan istifade ediyor. Muhteşem bir kamp, içinde su sporları var, yelken, kürek, kano, dağcılık, zipline, macera parkuru var. Eğitim seminer salonları, kapalı spor salonu, aynı anda 220 öğrenci konaklayabiliyor

Sarıyerli vatandaş: Çok etkileyici

Salih Bayraktar: Bilim ve teknoloji merkezimizi inşa ediyoruz şu an. İlçe başkanıyken bunları yaptım ben. Belediye başkanı değilken. Kütüphane yaptık Cumhuriyet Mahallesi’nde, hastaneyi açtık ilçe başkanıyken, hastane bağlantı yollarını yaptık. Sarıyer’e hizmeti biz yaptık. Sarıyer’in çocuğuyuz. Bu mesele siyaset üstü bir mesele. 

Sarıyerli vatandaş: Bir CHP seçmeni olarak şunu söyleyebilirim. Yani AK Parti belediyeleri, belediyecilik anlayışında - bunu CHP’ye seçmen olarak oy veren bütün kitle olarak da söylüyorum, yani Zekeriyaköy falan- hakikaten belediyecilikte çok başarılısınız. Belediye hizmetleriniz, getirdiğiniz katma değer, halka dokunuşlarınız, toplumsal yapıyı rahata kavuşturmanız müthiş. Ben de çok etkilendim.