SARIYER

Sarıyer'i üst lige çıkaracak projeler

Sarıyer’i sporda yeniden efsane yapmaya aday 12 proje Sarıyer’in efsane futbolcularının da aralarında olduğu spor camiasına tanıtıldı.

Sarıyer'i üst lige çıkaracak projeler - Sayfa 1

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın listesinden Meclis Üyesi Adayı olan eski Sarıyerli futbolcu Altay Unan, “Berabere kaldığımızda utancımızdan Sarıyer sokaklarına çıkamazdık. Biz Sarıyer’in evladıyız. Yanlış yapma lüksümüz yok. 1 Nisan’dan sonra Sarıyer belediyecilikte de bir üst lige çıkacak” dedi. 

Sarıyer'i üst lige çıkaracak projeler - Sayfa 2

AK parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Sarıyer’i sporda yeniden zirveye taşıyacak 12 projesi spor camiasına tanıtıldı. Yeniköy İBB Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bayraktar’ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Galatasaray Eski Antrenörü ve Futbol Yorumcusu Ahmet Akcan, Sarıyer’in 20’ye yakın Spor Kulübü’nün başkanı ve yöneticileri ile Beşiktaş’ta forma giyen eski futbolcu Yaşar Elmas’ın da aralarında olduğu eski Sarıyerli futbolcular katıldı. 

Sarıyer'i üst lige çıkaracak projeler - Sayfa 3


SARIYER’İ BİR ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Sarıyer Meclis Üyesi Adayı Altan Unan yaptığı konuşmada “Salih Bayraktar gençlere güzel bir Sarıyer emanet etmek için çalışıyor, biz de naçizane destek vermek için buradayız. Güvenimiz sonsuz. İşte biz Sarıyer’i bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Onun için ben de Salih Bayraktar‘ın ekibinde bu işe soyundum.” dedi.  1977-87 yılları arasında Sarıyer’i 1. Lige çıkaran kadroda yer alan Altay Unan, ”Berabere kaldığımızda Sarıyer’de sokağa çıkamazdık. Bizim Sarıyer’de yanlış yapma lüksümüz yok. Çünkü gidecek başka yerimiz yok.” diye konuştu.  

Sarıyer'i üst lige çıkaracak projeler - Sayfa 4


 ‘BAYRAKTAR YAPMAYACAĞI İŞİ SÖYLEMEZ’

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez de “Düşünürün birine sormuşlar. Dünyada bir başkent seçilse neresi olur? İstanbul olur demiş. Ben de diyorum ki İstanbul’un başkenti neresi olur? Boğazın incisi Sarıyer olur diyorum. Başkana çok teşekkür ediyorum. Bir spor adamı olarak bu projelerin yapılabileceğine ben inanıyorum. Çünkü kendisi dostum ve arkadaşım, yapmayacağı işi söylemez.” şeklinde konuştu.