SARIYER

Sarıyer'de Cumhur İttifakı Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Sarıyer’de MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Cumhur İttifakı Meclis Üyesi aday tanıtım toplantısına katıldı. Adan, toplantının yapıldığı İBB Sarıyer Kültür Merkezi’nin Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın eseri olduğunu ve Bayraktar’ın yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti.

Sarıyer'de Cumhur İttifakı Buluşması - Sayfa 1


HABER MERKEZİ

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’de Cumhur İttifakı listelerinden seçime giren meclis üyesi adaylarını yemekli bir toplantıyla MHP Teşkilatı’yla buluşturdu. Geceye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve 500’ün üzerinde Sarıyerli katıldı. Gecede Cumhur ittifakı listesinde yer alan MHP meclis üyesi adayları Mehmet Delihasan, Ali Büyükkınacı ve Emine Akyüz partililere seslendi. 3 meclis üyesi de seçimlerin ardından yapacakları çalışmaları anlattı.

Sarıyer'de Cumhur İttifakı Buluşması - Sayfa 2


TALİMATI KANDİL’DEN ALIYORLAR

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ise şunları söyledi: “Bizler bugün burada sayın genel başkanımızın almış olduğu karar doğrultusunda milli cephenin karşısında toplanan, zillet ve illet ittifakına karşı bir ve beraber olmak için buluşmaktayız. Kandil’den talimat alan, Brüksel’den koordinat alan bu şer ittifakını sizlerin de yardım ve desteğiyle inşallah 31 Mart’ta ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ diyerek def edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Sarıyer'de Cumhur İttifakı Buluşması - Sayfa 3

BAYRAKTAR’IN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATI 

Cumhur ittifakının, Türkiye ittifakı olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Celal Adan, “Cumhur İttifakının adayını Allah’ın izniyle Sarıyer Belediyesi’nde bayrağını dalgalandıracak güçtesiniz. Salih Başkanı tebrik ediyorum. Bugün şurada oturduğumuz bu güzel salonu, bu güzel kültür merkezini Sarıyer’imize kazandıran başkanımız şuna işaret ediyor. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhur ittifakı, bir Türkiye ittifakıdır. İstanbul 81 ilden vatandaşı bağrına basan bir yer. İstanbul millet olmamızın nişanesi. Bu şehre hizmet etmek, elbette büyük şeref, büyük onur.” diye konuştu.

Sarıyer'de Cumhur İttifakı Buluşması - Sayfa 4


CHP BİR İLÇEYİ BİLE YÖNETMEMELİ 

Konuşmasında CHP’yi sert sözlerle eleştiren Celal Adan, “Son 50 yılda Türkiye’yi zora sokan ne kadar olay varsa, bu olayların beslendiği karargâh Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Türkiye tarihinin en kanlı olaylarıyla karşılaştığında, yani bu güzel coğrafyada devleti çökertme operasyonları olduğunda, devleti işgal etme, devleti ortadan kaldırma iradesine bir müddet sonra değil, 1 saat sonra ‘bu kontrollü bir darbedir’ diyebilecek kadar küçülen CHP, Türkiye’de değil bir belde, hiçbir ilçeyi yönetme hakkına sahip değildir.” dedi.  Adan, Cumhur İttifakı’nın bir menfaat ittifakı olmadığını da vurgulayarak “Cumhur ittifakı bir Türkiye ittifakıdır. Cumhur İttifakı kazandıkça Türkiye kazanmaktadır. Cumhur ittifakı, bölücünün nefesinin kesildiği bir ittifaktır.” ifadelerini kullandı.