SARIYER

Salih Bayraktar Sarıyer için projelerini açıkladı

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için hazırladığı 60'ın üzerinde projesini açıkladı. Projeler arasında ulaşım ve trafik, eğitim ve istihdam, çevre ve yaşam ile kültür, sanat ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlar, tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi konular yer alıyor.

Salih Bayraktar Sarıyer için projelerini açıkladı - Sayfa 1

Sarıyer'de 4,5 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttükten sonra AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Salih Bayraktar, Yeni Sarıyer Vizyonu'nu Maslak TİM Gösteri Merkezi'nde düzenlenen bir törenle kamuoyuna duyurdu.

Salih Bayraktar Sarıyer için projelerini açıkladı - Sayfa 2

Projelerde ulaşım ve trafik, eğitim ve istihdam, çevre ve yaşam ile kültür, sanat ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlar, tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi projeler yer alıyor.

Salih Bayraktar Sarıyer için projelerini açıkladı - Sayfa 3

Öte yandan Salih Bayraktar konuşmasını bitirdikten sonra sahneye 'Kömür' isimli köpek sahneye geldi. Bayraktar, köpeği severken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Salih Bayraktar Sarıyer için projelerini açıkladı - Sayfa 4

''İMAR BARIŞINA 4 YIL ÇALIŞTIK VE NETİCE ALDIK''

Tarihi günü 31 Mart'ta taçlandırmak istediklerini belirten Salih Bayraktar, ''Sarıyer'in susamışlığını hizmet yağmuruna dönüştürmek istiyoruz. Sarıyer'de 10 yıldır bir belediyecilik anlayışı sürüyor. Ben vatandaşlarımıza şunu söylüyorum: Bu yerel seçim, burada Sarıyer'in kazanımlarına bakmak lazım. Seçmenlerimizin, belediyenin imkanlarını kim doğru kullanacak? İsraf etmeden bu kaynakları doğru yönetebilecek kişiyi seçmesi lazım diye düşünüyorum. Seçmenimiz inşallah tercihini bu yönde yapar ve ben yapacaklarına inanıyorum. Sarıyer'de çok güzel işler yaptık. Çok güzel projeler hazırladık. Projeler, çalışılmış ve zaman isteyen projelerdir. İmar barışına 4 yıl çalıştık ve netice aldık. 31 Mart'ta inşallah belediye, AK Parti yerel belediye anlayışıyla buluşursa bu hizmetleri Sarıyer'e kazandıracağız'' dedi.