SANCAKTEPE

Sancaktepeli STK'lılardan saldırıya tepki Şeyma Döğücü’ye destek

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye Uluslararası Belediyeler Birliği toplantısına katılmak için gittiği Londra’da yapılan çirkin saldırıyla ilgili STK’lardan kınama geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sancaktepeli STK'lılardan saldırıya tepki Şeyma Döğücü’ye destek - Sayfa 1

STK’lardan yapılan basın açıklamasında;

“Tarih sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli bir mücadele içerisinde olan ve bin yılı aşkın süredir Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele eden ecdadın torunları olarak bizler de Hakkın yanında adaleti hakim kılmak için mücadele ediyoruz.

Sancaktepeli STK'lılardan saldırıya tepki Şeyma Döğücü’ye destek - Sayfa 2

Son iki yüz yıldır; birçok ülkenin açıktan veya gizli saldırısına uğrayan ve her saldırıyı büyük fedakârlıklarla bertaraf edip zaferler kazanan milletimiz, son dönemde uluslararası güçlerin maşası olan terör örgütlerinin saldırılarına maruz kalmaktadır.

Sancaktepeli STK'lılardan saldırıya tepki Şeyma Döğücü’ye destek - Sayfa 3

Milletimizin bütünlüğünü, ülkemizin bekasını, insanımızın huzurunu hedef alan terör örgütleri maddi, manevi; sosyal, siyasi, ekonomik vb. birçok alanda ülkemize zarar vermek için saldırmakta; çocuk, kadın, yaşlı demeden insanlarımızı katletmekte; dinimizin ve uluslararası hukukun korunmasını zorunlu kıldığı nesil, can, mal, akıl ve dine zarar vermektedir.

Sancaktepeli STK'lılardan saldırıya tepki Şeyma Döğücü’ye destek - Sayfa 4


Yurt içinde ve yurt dışında ülkemize saldırılarda bulunan terör örgütlerinden biri olan pkk terör örgütü, bu hafta başında Londra’da düzenlenen Uluslararası Belediyeler Birliği Toplantısına katılmak üzere giden Sancaktepe İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü hanımefediye saldırıda bulundu.