PENDİK

İlkokul öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldı! Gönül köprüsü kuruluyor

Pendik Belediyesi sosyal destek ve yardım faaliyetlerine vatandaşların katılımını da sağlamak amacıyla Pendik Gönüllüleri Projesi'ni başlattı. Projenin ilk gönüllüleri öğrenciler oldu. Nurullah Genç İlkokulu öğrencileri harçlıklarını bir araya getirerek 6 tekerlekli sandalye aldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İlkokul öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldı! Gönül köprüsü kuruluyor - Sayfa 1

Kent genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardım çalışmaları ve sosyal hizmet modelleri geliştirmeyi sürdüren Pendik Belediyesi, bu sürece yardımsever ve duyarlı vatandaşların da katılımını sağlamak amacıyla Pendik Gönüllüleri Projesi’ni başlattı.

İlkokul öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldı! Gönül köprüsü kuruluyor - Sayfa 2

Belediye Başkanı Ahmet Cin'in talimatıyla proje kapsamında sosyal yardım çalışmalarında vatandaşların da maddi ve manevi olarak görev alması hedefleniyor.

İlkokul öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldı! Gönül köprüsü kuruluyor - Sayfa 3

Duyarlı öğrenciler yaşıtlarına örnek oldu

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin ilk gönüllüleri Nurullah Genç İlkokulu öğrencileri oldu.

İlkokul öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldı! Gönül köprüsü kuruluyor - Sayfa 4

Öğrenciler, düzenledikleri organizasyonla harçlıklarını bir araya getirerek 6 tekerlekli sandalye aldı. Aldıkları tekerlekli sandalyeleri proje kapsamında bağışlayan öğrenciler, yaşıtlarına örnek oldu.