KARTAL

Sporseverler 10. Aydos Patika Koşusu'nda ter döktü

Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliğiyle düzenlenen 10. Aydos Patika Koşusu, yüzlerce doğa sporu tutkununu bir araya getirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sporseverler 10. Aydos Patika Koşusu'nda ter döktü - Sayfa 1


Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından amatör ve profesyonel sporcunun katıldığı Aydos Patika Koşusu’nda bu yıl da yüzlerce doğa sporları tutkunu, orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter döktü. 

Sporseverler 10. Aydos Patika Koşusu'nda ter döktü - Sayfa 2

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar da sporcuları desteklemek için İstanbul’un en yüksek noktası Aydos Ormanı’nda gerçekleşen koşuda izleyiciler arasındaydı.

Sporseverler 10. Aydos Patika Koşusu'nda ter döktü - Sayfa 3


10K Koşu/ 10K Bisiklet olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenen yarışta yaklaşık 350 sporsever ter döktü. Yarışın sonunda, dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdimi için bir ödül töreni gerçekleştirildi. 

Sporseverler 10. Aydos Patika Koşusu'nda ter döktü - Sayfa 4


Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yarışmada başarı elde eden ve yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Töreninin devamında,  Başkan Gökhan Yüksel, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti. Öte yandan, yarışa katılan tüm sporculara da ‘anı madalyası’ verildi.