KARTAL

Kartallı vatandaşlar halk gününde başkanla görüştü

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Halk Günü Buluşmaları’ çerçevesinde kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kartallı vatandaşlar halk gününde başkanla görüştü - Sayfa 1


Kartal Belediyesi'nin belirli aralıklarla gerçekleştirdiği, halkın istek, öneri ve şikâyetlerini Başkan Gökhan Yüksel'e doğrudan iletilmesine olanak sağlayan Halk Günü Buluşmaları devam ediyor. Başkan Yüksel, bu buluşmalar kapsamında vatandaşları Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında misafir etti. 

Kartallı vatandaşlar halk gününde başkanla görüştü - Sayfa 2

Görüşmeye gelen vatandaşlar, Başkan Gökhan Yüksel'e göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkürlerini ileterek istek ve beklentilerini paylaştı. Ziyaretler sırasında vatandaşların talepleri not alındı. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Gökhan Yüksel, ilgili müdürlüklere talimatlar vererek çözüm noktasında gerekli yönlendirmeleri yaptı. Başkan Gökhan Yüksel yüz yüze gerçekleştirdiği görüşmeler boyunca vatandaşların ilettiği talepler, Komşu İletişim Merkezi personeli tarafından not alındı. 

Kartallı vatandaşlar halk gününde başkanla görüştü - Sayfa 3


Vatandaşların istek ve şikâyetlerini doğrudan Başkan Gökhan Yüksel'e iletebilmeleri için yapılan ‘Halk Günü Buluşmaları’ belli aralıklarla tekrarlanıyor. Vatandaşlar ayrıca diledikleri zaman, talep ve şikâyetlerini yeni kurulan Komşu İletişim Merkezi (KİMER) vasıtasıyla Kartal Belediyesi'ne ve Başkan Gökhan Yüksel'e iletebiliyor. KİMER'e 444 4 578 numaralı santralden veya 05321369090 numarası ile WhatsApp üzerinden ulaşılabilir.