KARTAL

Kartal yenileniyor Gökhan Yüksel projeleri yerinde inceledi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, planlanan proje alanlarını ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Gökhan Yüksel, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için Başkan Yardımcılarına talimatlar verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kartal yenileniyor Gökhan Yüksel projeleri yerinde inceledi - Sayfa 1


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal'da yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hayata geçirilecek olan projeleri yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları ve teknik personel ile birlikte yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulunup gelinen nokta hakkında bilgi aldı.

Kartal yenileniyor Gökhan Yüksel projeleri yerinde inceledi - Sayfa 2

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Yüksel, "Spordan kültür sanata, sokaklarımızdan meydanlarımıza, en ufak detayına kadar komşularımızın ihtiyaçlarını gözeterek ve ilçemizin kent dokusunu koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devam eden projeleri bir an önce tamamlayarak komşularımızın kullanımına sunmak istiyoruz. Söz verdiğimiz işleri en kısa sürede yapmak için tüm ekibimizle aralıksız çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kartal yenileniyor Gökhan Yüksel projeleri yerinde inceledi - Sayfa 3

Gün boyu süren incelemeler sırasında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyip not alan Başkan Gökhan Yüksel, çocukların da ilgi odağı oldu. Bu sırada çevre esnafla da görüşmeyi ihmal etmeyen Kartal Belediye Başkanı, hayırlı işler temennisinde bulundu.