KARTAL

Kartal Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı

Kartal Belediyesi; Soğanlık Orta Mahalle Ali Sokak’ta, yaşadıkları yangın felaketinin ardından evleri kullanılamaz hale gelen İlhan ailesine, yardım elini uzattı.

Kartal Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı - Sayfa 1

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğinde “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla Kartal’a ve tüm Kartallılara hizmet veren Kartal Belediyesi, elektrik kontağından çıkan yangında evleri büyük derecede hasar görerek oturulamaz hale gelen İlhan ailesinin dairesini, baştan aşağı yenileyerek kendilerine teslim etti.

Kartal Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı - Sayfa 2

Evi yenilemek için seferber olan Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü ekipleri tarafından evin; elektrik tesisatı, kapıları, korkulukları, kalorifer petekleri yenilendi.

Kartal Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı - Sayfa 3

Tavan ve duvarlara izolasyon yapan ekipler, boya-badana ve yer döşeme çalışmaları başta olmak üzere evde hasar görmüş olan her bir köşeyi yenileyerek yangın mağduru aileye teslim etti.

Kartal Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı - Sayfa 4

Evlerinin yepyeni halini gördüklerinde heyecanlarını ve mutluluklarını saklayamayan aile fertleri, yaşadıkları felakete duyarsız kalmayıp kendilerine yardım eli uzatan Başkan Altınok Öz’e ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini dile getirerek Kartal Belediyesi’nin desteği olmasa evi yenilemelerinin mümkün olmayacağını ifade etti.