KARTAL

Ebubekir Taşyürek seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, seçim çalışmalarına STK, site ve geniş aile toplantılarıyla devam ediyor.

Ebubekir Taşyürek seçim çalışmalarına devam ediyor - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Kartal'daki programına eşlik eden Ebubekir Taşyürek; daha sonra Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube'yi ziyaret ederek, sendika temsilcileri ve üyelerle bir araya geldi. 

Ebubekir Taşyürek seçim çalışmalarına devam ediyor - Sayfa 2


Kartal'ın sorunlarını çözerken bir yandan da yeni projeleri kazandıracaklarını söyleyen Ebubekir Taşyürek; "Biz çok çalışıp, Kartal'ı marka kentler ligine taşıyacağız. Ancak şunu çok iyi biliyoruz ki, biz ne yaparsak yapalım,  ne kadar çok çalışırsak çalışalım; sizlerin gönüllerine girememişsek kendimizi başarılı sayamayız. Bizim belediyecilik anlayışımızda hizmet gereklidir, ancak yeterli değildir. Aslolan gönüllere girmektir. Cumhurbaşkanımızın temel ilkesi ve bize nasihatı da bu minvaldedir" dedi.

Ebubekir Taşyürek seçim çalışmalarına devam ediyor - Sayfa 3


Pera Park Site sakinleriyle de buluşan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; "Kartal için çok güzel ve çok özel projelerimiz var. Kartal sıradan bir sanayi kenti değildir. Tarihi ve kültürel derinliği olan, Bizans'ın fethinden önce yurt tuttuğumuz Kartal,  maalesef bugün etrafındaki tüm ilçelerden geri kalmış durumdadır. Kartal'ı hizmetsizlik girdabına sokan bu zihniyete hep beraber dur demezsek, yarınlardaki kayıplarımızı hayal bile edemeyiz. Onun için hep beraber hem kendimizin hem de Kartal'ın yarınlarına sahip çıkmalı, 31 Mart'ta bu kötü gidişe dur demeliyiz" diye konuştu.