KAĞITHANE

Kağıthane'de çocuk parkları yenileniyor

Kağıthane Belediyesi, ilçedeki çocukların ve ailelerinin en iyi koşullarda, mutlu ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmesi için parklarda yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda Hilal Parkı, Diyar Sokak Parkı, Bahri Beşler Parkı ve Molla Gürani Parkı yapılan çalışmalar sonucu yepyeni bir görünüme kavuştu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kağıthane'de çocuk parkları yenileniyor - Sayfa 1

Diyar Sokak Parkı’nda zemin düzeltme çalışması yapıldı, çocukların daha eğlenceli vakit geçirmesi için oyun grupları oluşturuldu. Oturma alanlarının yenilendiği parkta ayrıca ferforjeler  boyanarak bazı alanlar kauçukla kaplandı.

Kağıthane'de çocuk parkları yenileniyor - Sayfa 2

Bahri Beşler Parkı’nda çim serimi yapılarak yeni sulama sistemi kuruldu. Yürüme yolları, merdivenler ve kauçuk alanlar yenilendi. Çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için oturma alanları oluşturuldu.

Kağıthane'de çocuk parkları yenileniyor - Sayfa 3

Molla Gürani Parkı’ndaysa yürüyüş yolları ve merdivenler yenilendi. Ferforje ve park tabelası yapıldı. Oyun grupları ve oturma alanları konuldu. Çim serimi yapılarak park daha doğal bir görünüme kavuştu.

Kağıthane'de çocuk parkları yenileniyor - Sayfa 4


Hilal Parkı’nda da benzer çalışmalar yapıldı. Kauçuk zemin, duvar ve merdivenlerin yenilendiği parkın basketbol sahası akreli boyayla boyandı. Park yeni oyun gruplarıyla modern bir görünüm kazandı.