İSTANBUL

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki

YSK'nın İstanbul'daki seçimlerin tekrarlanacağını açıklamasının ardından birçok sanatçı, 'Her şey çok güzel olacak' sloganı altında Ekrem İmamoğlu'na destek vermişti. Bu sanatçılara ünlü sanatçı Yusuf Güney sert tepki gösterdi. Güney,''Bir duruşunuz olsun be!" ifadelerini kullandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki - Sayfa 1

YSK'nın İstanbul kararı sonrası birçok ünlü isim kıyasıya rekabetin yaşandığı iki aday için desteklerini açık açık belli etti. Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılar 'Her şey çok güzel olacak' diyerek paylaşımlar yaptı.Alişan, Yusuf Güney ve Kenan Sofuoğlu gibi bazı isimler de Binali Yıldırım'a destek verdi.
Yıldırım'a destek verenler arasında yer alan Yusuf Güney İmamoğlu'na destek olan sanatçılar için açtı ağzını yumdu gözünü...

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki - Sayfa 2

''Vatanını, milletini seven bir insanım''

Sabah'a konuşan şarkıcı Yusuf Güney, şu ifadeleri kullandı; "İnsanlar parti sempatizanlığı ile devletçiliği ayırt edemiyor. Vatanını, milletini seven bir insanım. Ben vatanımla ilgili açıklama yapınca 'Bırak siyaseti, yalakalığı' diyorlar ama kendileri çıkıp kampanya düzenliyorlar."

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki - Sayfa 3

''Bir duruşunuz olsun be''

 "Bana gelince her türlü küfrü edecekler ama bu arkadaşlar yapınca çıt yok. Bunlar, işine göre hareket eden adamlar. Dün Külliye'de Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için yarışıyorlardı, bugün İmamoğlu'na destek çıkmak için... Bir duruşunuz olsun be!"

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki - Sayfa 4

''En çok seçim bizde yapılıyor, bu demokrasinin göstergesidir''

Yusuf Güney, seçim iptal edildi diye ortalığı birbirine katmak isteyenlere seslendi: "Belçika'da seçimler iptal edildi, Fransa'da da aynısı oldu. En çok seçim bizde yapılıyor, bu demokrasinin göstergesidir."