İSTANBUL

Ucuz sebzede e-tanzime milyonlar başvurdu

Artan sebze fiyatlarına karşın devlet eli ile kurulan tanzim satışlarda mobil döneme geçildi. Sıra beklemek istemeyen vatandaşın tercihi olan e-tanzime ise şimdiye kadar 2.5 milyon kişi üye oldu.

Ucuz sebzede e-tanzime milyonlar başvurdu - Sayfa 1

İstanbul ve Ankara'da kurulan tanzim satışlar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü mitinginde bakliyat ürünlerinin de tanzim satış noktalarında olacağını söyledi. Öte yanda vatandaşın kuyrukta beklememesi için hayata geçirilen e-tanzim ise oldukça ilgi görüyor.

Ucuz sebzede e-tanzime milyonlar başvurdu - Sayfa 2

E-tanzim kapsamında Ankara'da büyük bir operasyon merkezi kurulurken, İstanbul'un her iki yakasında da büyük antrepolar oluşturularak vatandaşa kesintisiz hizmet sunuluyor. İstanbul'da PTT'nin 35 hizmet noktasından e-tanzim için operasyonların yürütüldüğü öğrenildi. 

Ucuz sebzede e-tanzime milyonlar başvurdu - Sayfa 3

PTT YENİ ARAÇLAR ALDI:İnternet üzerinden Ankara'da günlük 2 ton, İstanbul'da ise 5 ton sipariş alındığı öğrenildi. İki ilde de saat 14.00'e kadar verilen siparişlerin aynı gün, sonraki saatlerde verilen siparişlerin ise çoğunlukla ertesi gün teslim edildiği belirtildi. Yapılan çalışmalarda PTT bünyesinde soğuk hava depolarının kurulmasının yanı sıra soğuk zincirin en önemli ayaklarını oluşturan araç alımlarının da planlandığı kaydedildi.

Ucuz sebzede e-tanzime milyonlar başvurdu - Sayfa 4

Tanzim satışları sonrası kayıtlarda yükseliş yaşanıyor Uygulamanın hayata geçmesiyle her gün 5 ila 10 bin kişinin, 2.5 milyon civarında toplam üyesi olan ePttAVM.com'a kayıt yaptırdığı öğrenildi.