İSTANBUL

Maslak Metrosu'nda Ekrem İmamoğlu izdihamı

Ekrem İmamoğlu 23 Haziran seçimleri için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gün içerisinde ilçe ilçe dolaşan, akşamları da iftar sofralarına konuk olan İmamoğlu, bugün Maslak metrosunda izdihama neden oldu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Maslak Metrosu'nda Ekrem İmamoğlu izdihamı - Sayfa 2

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmasını Maslak Metrosu'na taşıdı. Ayazağa yönünden metroya inen İmamoğlu'nun çevresi, yüzlerce vatandaş tarafından kuşatıldı. Kendisiyle ''selfie'' yarışına girenlerin çoğunlukla üniversite öğrencisi olduğunu öğrenen İmamoğlu, espriyi patlattı ve kendi vaatlerini sahiplenen rakibi Binali Yıldırım'a gönderme yaptı: ''Aman ha kopya çekmeyin, kopya çekecekler var, örnek almasın.''

Maslak Metrosu'nda Ekrem İmamoğlu izdihamı - Sayfa 3

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bu kez farklı bir ''lokasyonda'' çalışma yaptı. Ayazağa yönünden Maslak Metro İstasyonu'na giriş yapan İmamoğlu'nun etrafı, bir anda yüzlerce vatandaş tarafından adeta kuşatıldı.

Maslak Metrosu'nda Ekrem İmamoğlu izdihamı - Sayfa 4

Bir anda karşılarında seçilmiş İBB Başkanı'nı gören vatandaşlar, kısa bir şaşkınlıktan sonra cep telefonlarına sarıldı. Kimi vatandaşlar İmamoğlu ile ''selfie'' yaparken kimi yurttaşlarda, cep telefonlarından canlı yayın yaparak, yakınlarını İmamoğlu ile buluşturdu. ''Ekrem Başkan'' ve ''Her şey çok güzel olacak'' sloganlarını atan vatandaşlar, İmamoğlu'ndan görüntü alabilmek için birbirleriyle yarıştı.