İSTANBUL

Karşısında İmamoğlu'nu gören şaştı kaldı! Önce tramvaya bindi ardından...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Cağaloğlu'ndaki valilik binasında basına kapalı yaklaşık bir saat görüştü. İmamoğlu ardından Kabataş-Bağcılar Tramvayı'na binerek Laleli'ye kadar yolculuk yaptı ve Saraçhane'deki başkanlık binasına kadar yürüdü.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Karşısında İmamoğlu'nu gören şaştı kaldı! Önce tramvaya bindi ardından... - Sayfa 1

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Cağaloğlu'ndaki valilik binasında görüşen İBB Başkanı İmamoğlu, daha sonra Gülhane İstasyonu'ndan Kabataş-Bağcılar Tramvayı'na bindi ve Laleli'ye kadar yolculuk yaptı. Karşısında İmamoğlu'nu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İmamoğlu'na sokakta ilgi yoğundu.

Karşısında İmamoğlu'nu gören şaştı kaldı! Önce tramvaya bindi ardından... - Sayfa 2

Araçta vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, Laleli İstasyonu'nda inerek İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binasına kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında esnafa "hayırlı işler" dileğinde bulunan İmamoğlu, başkanlık binasının girişinde yine vatandaşlar tarafından karşılandı.

Karşısında İmamoğlu'nu gören şaştı kaldı! Önce tramvaya bindi ardından... - Sayfa 3

Ekrem İmamoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali Yerlikaya ile oldukça verimli bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Karşısında İmamoğlu'nu gören şaştı kaldı! Önce tramvaya bindi ardından... - Sayfa 4

Karşılıklı sohbetlerinde daha çok İstanbul'u konuştuklarını belirten İmamoğlu, "İstanbul'un temel sorunlarına nasıl eğileceğimizi ve ortak nasıl hamleler yapabileceğimizi konuştuk. Görevimize başladığımızı, devlet nezaketi gereği valimizi ziyaret ederek, önümüzdeki günlerdeki beklentimizi, onların beklentilerini ve daha çok İstanbul'un ne istediğini paylaştık. Güzel verimli bir sohbet oldu. Umarım İstanbul'a, güzel hizmetleri, iş birliğiyle yaparız. Valimiz, bizler, kurumlar, kuruluşlar hep beraber, iş birliğiyle seferberlik sürecini başlattığımızı söyledik." diye konuştu.