İSTANBUL

İşte Ekrem İmamoğlu'nun kayak sevgisinin maliyeti

Elazığ depremini fırsat bilip kendini Erzurum'daki kayak pistine atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelen tepkilere kucağını tıkamış durumda. Peki İmamoğlu'nun bu kayak sevgisinin maliyetini merak ettiniz mi?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İşte Ekrem İmamoğlu'nun kayak sevgisinin maliyeti - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kamuoyunda yapılan tüm eleştirilere rağmen Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki tatiline devam ediyor. İmamoğlu tatil eleştirilerine ise tek cümleyle cevap verdi.

İşte Ekrem İmamoğlu'nun kayak sevgisinin maliyeti - Sayfa 2

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Elazığ ve Malatya'daki deprem bölgelerini ziyaret ettikten sonra, İstanbul'a döndü. 

İşte Ekrem İmamoğlu'nun kayak sevgisinin maliyeti - Sayfa 3

26 Ocak Pazar akşamı İstanbul'dan uçakla Erzurum Havalimanı'na gelen İmamoğlu çifti, burada otel görevlileri tarafından karşılandı ve özel bir araçla, Palandöken Kayak Merkezi'nde çocukları Mehmet Selim, Semih ve Beren İmamoğlu'nun konakladığı otele gitti.

İşte Ekrem İmamoğlu'nun kayak sevgisinin maliyeti - Sayfa 4

Palandöken Kayak Merkezi'nde konaklayan İmamoğlu ailesi, bazen kaldıkları otelin, bazen de çocukları ile deniz seviyesinden 3 bin 176 rakımlı Ejder 3200' pistinde, kayak yaptı.