İSTANBUL

İstanbul’un AK Partili dört kadın belediye başkan adayı bir araya geldi!

Her kadın doğuştan yerel yöneticidir. Çünkü yerel yönetimin merkezi evlerimizdir ve tecrübeleri buradan başlar. Kadın bir belediye başkanı, ilçesine hem bir kadın hem bir anne hem de bir çocuk gözüyle bakacak ve birçok sorunu böylelikle çözmüş olacak.

İstanbul’un AK Partili dört kadın belediye başkan adayı bir araya geldi! - Sayfa 1

Kadın bir belediye başkanı, ilçesine hem bir kadın hem bir anne hem de bir çocuk gözüyle bakacak ve birçok sorunu böylelikle çözmüş olacaktı. İsimleri ilk açıklayan parti AK Parti oldu. İstanbul aday listesinde dört kadın aday vardı.

İstanbul’un AK Partili dört kadın belediye başkan adayı bir araya geldi! - Sayfa 2

Sabah Gazetesi'nden Pınar Yıldız Yüksel, Ak Parti'nin 4 bayan adayıyla bir araya geldi.

İstanbul’un AK Partili dört kadın belediye başkan adayı bir araya geldi! - Sayfa 3

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü bir avukat. Yıllardır siyasetin içinde. Yerel yönetim konusunda tecrübeli. "Her kadın doğuştan yerel yöneticidir. Ne de olsa yerel yönetimin merkezi evlerimizdir.

İstanbul’un AK Partili dört kadın belediye başkan adayı bir araya geldi! - Sayfa 4

Biz 'Gönül belediyeciliği' yapacağız" diyor. Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural Adalar'ın yerlisi bir avukat. Kadınların sorunları erkeklerden daha hızlı çözebildiğini söylüyor: "Erkeklerin daha yüzeysel bakıp geçtikleri mevzular bizim için halledilmesi gereken meseleler olarak belirginleşebiliyor.