İSTANBUL

İstanbulluların hizmetine sunuldu! İşte Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kemerburgaz Kent Ormanı’nın açılışını gerçekleştirdi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbulluların hizmetine sunuldu! İşte Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı - Sayfa 1

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski İBB başkanları Nurettin Sözen, Ali Müfit Gürtuna ve çok sayıda milletvekili, ilçe belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kemerburgaz Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu da açılışta İBB Başkanı’nı yalnız bırakmadı. 

İstanbulluların hizmetine sunuldu! İşte Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı - Sayfa 2

İstanbulluların keyifli zaman geçirebileceği, soluklanabileceği Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı açıldı.  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hizmete açılan orman İstanbul’u yeniden yeşille buluşturan projelerden biri olma özelliği taşıyor. 

İstanbulluların hizmetine sunuldu! İşte Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı - Sayfa 3

 İçerisinde seyir, macera, eğitim ve spor alanları bulunan proje ile İstanbullular keyifli zaman geçirebileceği yepyeni bir soluklanma alanı kazandı.

İstanbulluların hizmetine sunuldu! İşte Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı - Sayfa 4

Kent parkına bugüne kadar 8 binin üzerinde ağaç dikimi yapıldı. Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı'nın içerisinde çocuk kulübü, futbol sahası, izci kampı, uçurtma atölyesi, el sanatları satış birimi, midilli ahırı, büyükbaş ve küçükbaş hayvan ahırları ile seyir kulesi bulunuyor.