İSTANBUL

İstanbullular dikkat! Sağanak yağış gök gürültüsü ve şimşek...

Uzun süredir kavurucu sıcakların etkili olduğu İstanbul'da bu sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış, gökgürültüsü ve şimşekler etkili oluyor. Aralıksız yağan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki yağış gök gürültüsü ne zaman sona erecek? Yetkililer İstanbul hava durumu için ne diyor?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbullular dikkat! Sağanak yağış gök gürültüsü ve şimşek... - Sayfa 1

Sabah saatlerinden beri İstanbul'da sağanak yağış ve gök gürültüsü etkili olmaya devam ediyor. Aralıksız yağan yağmur nedeni ile bazı alt geçit ve işyerlerini su bastı. Yetkililer ne diyor? İstanbul'da yağış ne kadar sürecek? Gök gürültüsü ne zaman bitecek?

İstanbullular dikkat! Sağanak yağış gök gürültüsü ve şimşek... - Sayfa 2

 İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı. Alınan bilgiye göre, özellikle Boğaz bölgesinde bulunan Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde şiddetli görülen yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

İstanbullular dikkat! Sağanak yağış gök gürültüsü ve şimşek... - Sayfa 3

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan İstanbullular, ıslanmamak için otobüs duraklarına ve metro istasyonlarının girişlerine sığındı.

İstanbullular dikkat! Sağanak yağış gök gürültüsü ve şimşek... - Sayfa 4

Bu arada, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir hurdalığa yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Kent genelinde yoğun yağış etkisini sürdürüyor.