İSTANBUL

İstanbul seçimleri için son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında

23 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Bu kapsamda sahada nabız yoklamaya devam eden kamuoyu araştırma şirketlerinin bazıları İstanbul yarışının kafa kafaya gittiğini bazıları da İmamoğlu'nun önde olduğunu söylüyor. Peki Erdoğan'ın masasındaki ankette hangi isim önde görünüyor?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul seçimleri için son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında - Sayfa 1

23 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı yarışa ilişkin araştırma şirketleri de çalışmalarını sürdürüyor. 

İstanbul seçimleri için son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında - Sayfa 2

 AK Parti İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım mı CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son ankette durum ne?

İstanbul seçimleri için son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında - Sayfa 3

Gözler 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerinde oy kullanması beklenen 10 milyon seçmende olacak. Her bir oyun çok kıymetli olduğu başa baş geçmesi beklenen seçimler için araştırma şirketleri birbiri ardına anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıyor. 

İstanbul seçimleri için son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında - Sayfa 4

Son olarak yapılan anket calışmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulduğu iddia edildi. Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, kulis haberinde Cumhurbaşkanlığı'na yakın bir anket şirketinin sonuçlarının Erdoğan'ın masasına olduğunu yazdı.