İSTANBUL

İmamoğlu yardım kolilerini hazırladı! Kimsenin fetvasına ihtiyacımız yok...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünyayı sarsan koronavirüs salgını sürecinde 100 bine yakın kişinin kendilerinden yardım talebinde bulunduğunu açıkladı. İmamoğlu, yardım kolisiyle fiyatıyla ilgili yapılan tartışmalara da cevap verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İmamoğlu yardım kolilerini hazırladı! Kimsenin fetvasına ihtiyacımız yok... - Sayfa 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yardım kolisi ile ilgili tartışmalara açıklık getirerek, " İlk koli prototip olarak açıklanmıştı. Bir kaç eksiği vardı. Yağını arttırdık" dedi.

İmamoğlu yardım kolilerini hazırladı! Kimsenin fetvasına ihtiyacımız yok... - Sayfa 2

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yardım kolilerinin hazırlandığı Kartal Lojistik Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu yardım kolilerini hazırladı! Kimsenin fetvasına ihtiyacımız yok... - Sayfa 3

Yardım kolilerinin nasıl hazırlandığını anlatan İmamoğlu, "Bizden yardım isteyen vatandaşın sayısı 100 bine koşuyor. İBB olarak bize yapılan başvurular üzerinden kolilerimizi hazırlayıp destek olmaya devam ediyoruz. Bağışların koliye dönüşümü var. İlk koli prototip olarak açıklanmıştı bir kaç eksiği vardı. Yağını arttırdık pirinç yoktu pirinci ekledik. Kolimiz daha donanımlı konuma dönüştü. Dört kişilik aileni 15 günlük ihtiyacına katkı sağlayacağız. Bu yardımlar devam edecek.'' dedi.

İmamoğlu yardım kolilerini hazırladı! Kimsenin fetvasına ihtiyacımız yok... - Sayfa 4

''500 bin koli yardım paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazır hale gelecek''
İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizlerden gelen ayni katkılar, bağışlar ve belediyemizin olanaklarıyla yardım paketlerini hazırlamaya başladık. Önümüzdeki hafta 500 bin koli yardım paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazır hale gelecek. Birlikte başaracağız" ifadesini kullandı.