İSTANBUL

İBB'nin sosyal projeleri Türkiye'ye örnek

İBB, Öğretmenler Günü kapsamında İstanbul’da görev yapan öğretmenleri akşam yemeğinde ağırladı. Konuk öğretmenler, İBB’nin kadın, aile, eğitim ve gençlere dönük projelerinin Türkiye için örnek olduğuna dikkati çekti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB'nin sosyal projeleri Türkiye'ye örnek - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile 24 Kasım Öğretmenler Günü organizasyonu gerçekleştirildi.

İBB'nin sosyal projeleri Türkiye'ye örnek - Sayfa 2

İBB Avcılar Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği olarak düzenlenen organizasyona İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Vekili ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Halkla İlişkiler Müdürü Fulya Solmaz, okul idarecileri ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık bin kişilik davetli grubu katıldı.

İBB'nin sosyal projeleri Türkiye'ye örnek - Sayfa 3

Öğretmenler Günü Programında konuklarla yakından ilgilenen İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ve öğretmenler günü kutlama mesajını konuklarla paylaştı.

İBB'nin sosyal projeleri Türkiye'ye örnek - Sayfa 4

Saltık, yaptığı konuşmada İBB tarafından eğitimin taşıdığı yüksek önemin bilinci ile birbirinden önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yardımı, açılan kreşler ve daha pek çok faaliyetin çağdaş, aydın, bilgili nesillerin yetiştirilmesi açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.