İSTANBUL

İBB Kış Spor Okulları nerede TIKLA? 30 ilçede 120 salonda ücretsiz eğitim

6-15 yaş arasındaki çocuklar İBB Kış Spor Okulları'na kayıt yaptırabiliyor. Anadolu ve Avrupa yakasında İstanbul'un toplam 30 ilçesinde eğitim veriliyor. Peki hangi ilçede hangi okulda eğitim veriliyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB Kış Spor Okulları nerede TIKLA? 30 ilçede 120 salonda ücretsiz eğitim - Sayfa 1

İBB Kış Spor Okulları için kayıtlar devam ediyor.Ders saatleri dışında ve hafta sonları hizmet veren salonlarda 6 ve 15 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veriliyor.

İBB Kış Spor Okulları nerede TIKLA? 30 ilçede 120 salonda ücretsiz eğitim - Sayfa 2

Çocuklarını kayıt ettirmek isteyen aileler, spor salonlarına giderek kayıt işlemlerini yaptırabiliyor. Spor okulu hizmeti verecek okul spor salonlarının isim ve adres bilgilerine ise sporokullari.istanbul adresinden ulaşılabiliyor.

İBB Kış Spor Okulları nerede TIKLA? 30 ilçede 120 salonda ücretsiz eğitim - Sayfa 3

VERİLEN EĞİTİMLER

Beden Eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verilen eğitimler; atletizm, basketbol, voleybol, hentbol, futsal, badminton, tenis, cimnastik, hareket eğitimi, halk oyunları,  güreş, karate, tekvando, judo, boks, masa tenisi, bocce, dart, mas güreşi, mangala ve okçuluk olmak üzere 21 branşta yapılıyor.

İBB Kış Spor Okulları nerede TIKLA? 30 ilçede 120 salonda ücretsiz eğitim - Sayfa 4

Kış Dönemi Spor Okulları’nda yetişkinler de unutulmadı. Geçtiğimiz yıllarda özellikle çalışan annelerin iş sonrası yoğun ilgi gösterdiği spor okullarında; velilere ve tüm yetişkinlere step aerobik, zumba, pilates dallarında ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor. Bu branşlarda ilk etapta Silivri, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerindeki beş salonda hizmet verilecek. Talep gelmesi ve yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda daha fazla salonda yetişkin seansı açılabilecek.