İSTANBUL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cuma namazını Ulu Camii'de kıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sandıklı Merkez Ulu Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından kendisini bekleyen kabalığa seslendi. Yoğun ilgi ile karşılanan İmamoğlu "Sandıklı'da daha çok gezmek isterdik. Ama toplantılarımız var. Hakkınızı helal edin. " diyerek toplantının yapıldığı otele döndü.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cuma namazını Ulu Camii'de kıldı - Sayfa 1

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberinde Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Sandıklı Merkez Ulu Camii'nde cuma namazı kıldı. İmamoğlu kendisini görmek için cami çıkışında toplanan kalabalığa seslendi ve toplantısı olduğu için otele dönmek zorunda olduğunu belirtti. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cuma namazını Ulu Camii'de kıldı - Sayfa 2

İmamoğlu'nu görmek ve fotoğraf çektirmek isteyenler cami önünde toplandı. Cami giriş ve çıkışında İmamoğlu'nun fotoğrafını çekmek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyenler kalabalık oluşturdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cuma namazını Ulu Camii'de kıldı - Sayfa 3

Aracına binmeden önce kalabalığa seslenen Ekrem İmamoğlu, "Sandıklı'daki tüm dostlarımıza selam ve saygı iletin. Cuma namazına katıldık. Sandıklı'da daha çok gezmek isterdik. Ama toplantılarımız var. Hakkınızı helal edin. Allah nice buluşmalar nasip etsin" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cuma namazını Ulu Camii'de kıldı - Sayfa 4

İmamoğlu ve Yaşar daha sonra çalıştayın yapıldığı otele döndü.