İSTANBUL

Hasan Kaçan'ın ortak yayın yorumu olay oldu: İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre...

16 Haziran Pazar günü yapılan ortak yayına ilişkin ünlü oyuncu Hasan Kaçan'dan da bir değerlendirme geldi. "Binali Yıldırım samimiyet testini başarıyla geçti, Ekrem İmamoğlu battı" diyen Kaçan israf meselesine ilişkin de bakın neler söyledi...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Hasan Kaçan'ın ortak yayın yorumu olay oldu:  İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre... - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, katıldığı bir programda geçtiğimiz Pazar günü İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşen tarihi buluşmayı yorumladı. Kaçan'ın İmamoğlu sözleri olay oldu.

Hasan Kaçan'ın ortak yayın yorumu olay oldu:  İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre... - Sayfa 2

a Haber'deki 'Memleket Meselesi' programına konuk olan Kaçan, gerçekleşen ortak yayın hakkında, "Kendi mesleğimin ordinaryüs profesörüyüm, İmamoğlu'nun sempatiklik gibi bir şansı yok." diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti;

Hasan Kaçan'ın ortak yayın yorumu olay oldu:  İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre... - Sayfa 3

Kurgulanmış bir karakter

"Ekrem İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış bir karakter. Muharrem İnce kast olarak oturmuştu. Garip durmuyordu. Ellerinde başka bir materyal olmadığı için bütün bu aktörün üzerine oynadılar. 'Her şey güzel olacak' isimli dizi tutmaz, batar. Bu dizinin çok reklamı yapılıyor. 15 senelik bir film, her yerde üst sırada sunuluyor. Şuuraltı yapılıyor."

Hasan Kaçan'ın ortak yayın yorumu olay oldu:  İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre... - Sayfa 4

İmamoğlu batmış bir aday

"Binali Bey İstanbul Belediyesi'nin yeni başkanı olur. Samimi olmayan oyunculuğu insanımız izlemez, karşımızda İmamoğlu gibi batmış bir aday var. Bir yapay derbiyle maç yapılmış, oyların tamamı sayılsa olmayacak, boynunu bükeceğine 'Rakibe çarptı da girdi' diyecek kadar feci durumda."