İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun baş döndüren seçim turu!

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim turları baş döndürtecek cinsten. Roman vatandaşları unutmayan İmamoğlu, yaşlıları da ihmal etmedi. En neşeli anları ise Feriköy pazarında yaşadı.

Ekrem İmamoğlu'nun baş döndüren seçim turu! - Sayfa 1

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde önce Şişli'de Kuştepe Roman Çiçekçiler Derneği üyeleri ile buluştu, ardından Darülaceze'ye geçerek, yaşlıları ziyaret etti. Buradan Fatih Camii'ne geçen İmamoğlu, ünlü tarihçi Prof. Dr. Kemal Karpat'ın cenaze törenine katıldı. Şişli'ye dönüp, Feriköy'de pazar ziyareti yaptı. Pazardan sonra Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Şişli seçim irtibat bürosunu açan İmamoğlu, noktayı, Kurtuluş son durakta halka hitap ederek yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun baş döndüren seçim turu! - Sayfa 2

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde önce Şişli'de Kuştepe Roman Çiçekçiler Derneği üyeleri ile buluştu, ardından Darülaceze'ye geçerek, yaşlıları ziyaret etti. Ardından Fatih Camii'ne geçen İmamoğlu, ünlü tarihçi Prof. Dr. Kemal Karpat'ın cenaze törenine katıldı. Cenaze töreninin ardından soluklanmak için bir kafeye geçen İmamoğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada CHP adayının yanına gelen 2 çocuk, İmamoğlu'ndan kendilerine dondurma ısmarlaması talebinde bulundu. Çocukları kırmayan İmamoğlu, istedikleri dondurmayı ısmarladı. Bu sırada yaşlı bir kadın İmamoğlu'nun yanına gelmek istedi. İmamoğlu, ''Siz gelmeyin, ben gelirim'' diyerek vatandaşın yanına gitti ve elini öptü. Yan masada annesiyle oturan bir genç de İmamoğlu'nun yanına gelerek, ''Annem sizinle görüşmek istiyor'' dedi. Yan masaya geçen İmamoğlu, genç vatandaş ve annesiyle bir süre sohbet etti.

Ekrem İmamoğlu'nun baş döndüren seçim turu! - Sayfa 3

Pazarda elektrik kesildi, vatandaş
espriyi patlattı: Pazara kedi girdi!

Fatih'ten tekrar Şişli'ye geçen İmamoğlu, soluğu ilk olarak Feriköy'deki kapalı semt pazarında aldı. Pazar girişinde alkışlarla karşılanan İmamoğlu'na, CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin de eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu'nun baş döndüren seçim turu! - Sayfa 4

İmamoğlu, pazar turuna başlamadan önce basın mensuplarının projeleriyle ilgili sorularını yanıtladı. Ardından pazara yönelen İmamoğlu, tezgahının üzerine bir pazarcının, ''Başkanım! Başkanım! Kurban olurum sana. Yıkılacak! Yıkılacak!'' şeklinde bağırmasıyla karşılandı. İmamoğlu'nun pazarcıya yanıtı, ''Kalbinizdeki sevgiye layık olayım yeter'' oldu.