İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nu duygulandıran an! Gözyaşlarını tutamadı

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. İmamoğlu'nun bugünkü durağı Zeytinburnu oldu. Zeytinburnu'nda pazar ziyareti yapan İmamoğlu yanına gelen bir çocukla arasında geçen diyalog sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nu duygulandıran an! Gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 1

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün Zeytinburnu'ndaydı. Çarşamba pazarını ziyaret eden İmamoğlu'na yoğun ilgi vardı.

Ekrem İmamoğlu'nu duygulandıran an! Gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 2

Ziyareti sırasında  küçük bir çocukla arasında geçen diyalog İmamoğlu'nu duygulandırdı. Çocuğun ayakkabısının yırtık olduğunu gören İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ekrem İmamoğlu'nu duygulandıran an! Gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 3

Pazarda gözlerinin dolması sorulan İmamoğlu, bu soruyu da şöyle yanıtladı: “Bir evladımızın özel bir durumu. Detaya girmek istemiyorum. Ben duyguları olan bir insanım. Duygulanıp ders çıkartıyorum. Bu derslerden topluma hizmet noktasında kendi yolumu çiziyorum.

Ekrem İmamoğlu'nu duygulandıran an! Gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 4

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde bulunan semt pazarına gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ayaküstü esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esnafla sohbet eden İmamoğlu fotoğraf isteklerini de kırmadı.İşte İmamoğlu'nun Zeytinburnu ziyaretinden kareler...