İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan suyu ucuzlatacak proje geliyor

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Roman vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Roman vatandaşlarla esprili geçen bir kahvaltı yapan İmamoğlu, ucuz suyun müjdesini de verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan suyu ucuzlatacak proje geliyor - Sayfa 1

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kuştepe'de Roman vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. ''Ben, herkesin oyunu istiyorum, siz de herkese gül satıyorsunuz. Staj alacağım sizin yanınızda'' şeklinde espri yapan İmamoğlu, İstanbul'un en önemli güncel sorununun yoksulluk vurguladı ve müjdeyi verdi: ''Hayatı ucuzlaştıracağız. Suyunuza kadar hayatı ucuzlaştıracağız. Evinize yüzde 40 daha ucuza girecek su. Süreç içinde yapacağımız projelerle evinizdeki musluktan doya doya su içeceksiniz.''

Ekrem İmamoğlu'ndan suyu ucuzlatacak proje geliyor - Sayfa 2

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de Kuştepe Roman ve Çiçekçiler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin'in eşlik ettiği İmamoğlu, Roman vatandaşlar tarafından kırmızı gül yaprakları atılarak karşılandı. İmamoğlu, İBB Başkanı seçildiği zaman kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Kuştepe'de, ''yerinde dönüşüm'' gerçekleştireceklerini, kimseyi yerinden yurdundan etmeyeceklerini vurguladı. Roman vatandaşlara, ''Dünyanın en güzel mesleğine sahipsiniz'' şeklinde seslenen İmamoğlu, ''Gelecek nesillere mesleğinizi öğretmek için iş birliği yapacağız. Çiçek gibi yüreğinizin yanındayım'' dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan suyu ucuzlatacak proje geliyor - Sayfa 3

''Hayatı ucuzlaştıracağız''

Kentin en önemli güncel sorununun ''yoksulluk'' olduğunu belirten İmamoğlu, ''Hayatı ucuzlaştıracağız. Suyunuza kadar hayatı ucuzlaştıracağız. Evinize yüzde 40 daha ucuza girecek su. Süreç içinde yapacağımız projelerle evinizdeki musluktan doya doya su içeceksiniz. Çocuk, kadın, anne mutluysa geleceğimiz teminat altındadır. Yerel yönetim felsefemizde insanların mutluluğu en büyük projemiz olacak. Herkesin oyuna talibiz. 16 milyonun oyuna talibiz. Kendimizi bu şehre adayacağız. Çocuklarınız, bizim evlatlarımızdır. Sıkıntılarınız, bizim sıkıntılarımızdır. Mağdurların çığlığı olmayacak, çünkü çığlığınızı duyan bir başkanınız var'' diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan suyu ucuzlatacak proje geliyor - Sayfa 4

''İşlerinize bereket katacağız''

Roman çiçekçileri ''daimi'' müşterisi olduğunu ifade eden İmamoğlu, şunları söyledi: ''Bu mesleği yapmaya devam edeceksiniz. İşlerinize bereket katacağız. Evlatlarınızın üniversite okumasını, meslek sahibi olmasını istiyoruz. Sizi hissedeceğiz. Her semte özel bir ilgi göstereceğiz. Biz, emekten yanayız. Emek ve alın terini ortaya koyanların alınlarına kurban. Tüm emekçilere Ekrem İmamoğlu sözüdür. Hiçbir emekçi kardeşimin işine son vermek gibi bir niyetimiz yok. Onlarla hem yolumuza devam edeceğiz hem de onları daha fazla mutlu edeceğiz. Çalışanlar, bizimle birlikte coşa coşa çalışacaklar. Yeni yaratacağımız iş olanaklarından da sizler faydalanacaksınız.