İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan kızdıran pozlar! Deprem şovu çabuk bitti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ depreminin ardından depremzedelerin yanına gidip poz vermesi pek çok kişi tarafından eleştirilmişti. Elazığ'dan hemen sonra soluğu Tunceli'de alan İmamoğlu şov yapmakla yaftalandı. Yeni ortaya çıkan görüntüler ise iddiaları güçlendirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan kızdıran pozlar! Deprem şovu çabuk bitti - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle tatil yaptığı Palandöken Kayak Merkezi’nden fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıp, "Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" diye yazdı.

Ekrem İmamoğlu'ndan kızdıran pozlar! Deprem şovu çabuk bitti - Sayfa 2

Elazığ'a giderek deprem bölgesinde boy gösteren Ekrem İmamoğlu'nun deprem incelemesi kısa sürdü. sürdü. Deprem bölgesinden ayrılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soluğu ailesiyle birlikte Erzurum  Palandöken Kayak Merkezi’nde aldı. İmamoğlu'nun Deprem felaketinin yaşandığı bir sırada tatile çıkması eleştiri konusu oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan kızdıran pozlar! Deprem şovu çabuk bitti - Sayfa 3

Ülkemizin her köşesi başka bir cennet

Tepkilere aldırış etmeyen İmamoğlu, sosyal medyadan fotoğraflar paylaşarak yanıt verdi. İmamoğlu, Twitter hesabında "Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum’u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı. #Erzurum" ifadelerine yer verdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan kızdıran pozlar! Deprem şovu çabuk bitti - Sayfa 4

İmamoğlu: Burası çok güzel

Sabah saatlerinde Ejder tepesine çıkmak için gondol lift tesislerinin önüne gelen Başkan İmamoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tatilcilerle fotoğraf çekilen İmamoğlu, “Burası çok güzel kıymetini bilin, değerlendirin” dedi.