İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli! Hem ağladı hem selfie çekti

Ekrem İmamoğlu, gittiği yerlerde büyük sevgiyle karşılanmaya devam ediyor. Gencinden yaşlısına her yaştan insanın sevgisini kazanmayı başaran İmamoğlu, Pendik ziyaretinde ilginç anlar yaşadı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli! Hem ağladı hem selfie çekti - Sayfa 1

Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçim çalışmalarına da 31 Mart'ta olduğu gibi pazarlarda başladı. Pendik Çamçeşme Mahallesi'ndeki semt pazarını ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlarla ilginç diyaloglara girdi.

Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli! Hem ağladı hem selfie çekti - Sayfa 2

İstanbul gönüllüsü olduğunu belirten bir vatandaş, İmamoğlu'na olan hayranlığını, 'Sizi gördüğümüz ilk günden beri anlayışım değişti. Sizi idol olarak kabul ettim. Herkese sizin yaklaştığınız gibi yaklaşıyorum'' sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu'nun vatandaşa yanıtı, ''Ne mutlu bana. Güzel konuşalım herkesle'' oldu. Aynı vatandaş, ''Akşam hanıma talimat verdim, yemek hazırla dedim'' deyince, İmamoğlu araya girdi: ''Talimat yok. Hanımla konuştum diyeceksin.'' Bunu üzerine vatandaş, sözlerini, ''Tamam. Konuştum. Ortak karar aldık. Akşam sizi eve bekliyoruz. Eğer sizi getiremezsem eve almayacak beni'' şeklinde düzeltti.

Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli! Hem ağladı hem selfie çekti - Sayfa 3

İmamoğlu'nun pazara geldiğini gören vatandaşlar, seçilmiş fotoğraf çektirebilmek için birbireriyle yarıştı. Bu sırada bir vatandaş İmamoğlu'na, ''Başkanım yorgun görünüyorsunuz'' diye seslendi. İmamoğlu'nun vatandaşa yanıtı, ''E Ramazan hali'' oldu. Vatandaşların kimi İmamoğlu'na hayat pahalılığından, kimi işsizlikten, kimi de 8 yıldır boşanamadığı kocasından dert yandı. Bir genç de öğrenci akbil indirimi nedeniyle İmamoğlu'na teşekkür etti. İmamoğlu, bir vatandaşın, ''Hakkımızı tekrar kazanacağız'' sözlerine, ''Halkımızın vicdanı, her zaman doğru kararı verir'' yanıtını verdi. Bu sırada birbirine uzak tezgahlardan pazarcılar, birbirlerine karşılıklı olarak ''Kim geliyor'', ''Adam geliyor'' tezahüratlarında bulundu. İmamoğlu'nun izdiham şeklinde gerçekleşen pazar ziyareti sırasında sık sık ''Ekrem Başkan'' ve ''Her şey çok güzel olacak'' sloganları atıldı.

Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli! Hem ağladı hem selfie çekti - Sayfa 4

''BİZİ BIRAKMA, CANIMSIN!''

Yaşlı bir kadın vatandaş, İmamoğlu'na sevgisini, ''Senin gibi yeni, taze, akıllı, kafası gelişmiş… Bizi bırakma. Canımsın'' sözleriyle gösterdi. İmamoğlu da vatandaşa, ''Çok teşekkür ederim'' sözleriyle karşılık verdi.