İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu: ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sel felaketi döneminde tatilde olmasını eleştirenlere ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim'' diyerek belediye başkanlığı sistemine yeni bir soluk getireceğini açıkladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu: ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim' - Sayfa 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçamlıca’daki Radyo-TV vericisi şantiyesi, Hasanpaşa’daki kapalı pazar yeri ve Gazhane binası restorasyon alanları ile Kurbağalıdere ıslah çalışması bölgesinde, kurmaylarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu: ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim' - Sayfa 2

İmamoğlu, gazetecilerin sorularını da Kurbağalıdere’nin kenarında yanıtladı. İmamoğlu, “Selden sonra tekrar tatile gitmeniz çok eleştirildi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz” sorusuna, “Biz, eforumuzla, günümüzle, saatlerimizle İstanbul için çalışıyoruz. İstanbul halkı bilsin ki, en üst seviye eforda sürece hakimiz ve çalışıyoruz. Birilerinin anladığı anlamda bir yönetim tarzı ile biz göreve gelmedik. Yani tek kişinin her konuya karar vereceği, tek kişinin talimatla süreci yöneteceği bir anlayışla göreve gelmedik. Bakın birçok takım arkadaşım burada. Benim görevinin başında binlerce takım arkadaşım olacak ve bütüncül akılla bu kenti yöneteceğiz” dedi.

Ekrem İmamoğlu: ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim' - Sayfa 3

İncelemeler sırasında İmamoğlu’na İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut ile Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Çakılcıoğlu, Orhan Demir, Murat Kalkanlı ve Murat Yazıcı da eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu: ''İstanbul’u tek kişiyle değil, binlerce takım arkadaşımla yöneteceğim' - Sayfa 4

İmamoğlu ve ekibinin ilk durağı, Küçükçamlıca’daki TV-Radyo Kulesi oldu. Şantiye alanındaki ofiste İmamoğlu’na, yetkililer, görsel ve sözlü sunum yaparak, projeyle ilgili teknik bilgiler verdi.