İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı. İmamoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı - Sayfa 1

Beylikdüzü Belediyesi 15 bin vatandaşı Kadir Gecesi hayırlı iftar sofrasında bir araya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İmamoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı - Sayfa 2

İftar sonrası bir konuşma yapan İmamoğlu birlik ve beraberliğin Türkiye adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı.  İmamoğlu, şunları söyledi:

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı - Sayfa 3

“Ramazan ayı uzlaşma, barışma ve aydınlanma ayı. Görevler çok önemli, yöneticilik çok önemli. İstanbul’a belediye başkanı olmak çok önemli. Bütün makamlar önemli ve insana hizmet ediyorsunuz. İnsanla buluşuyorsunuz. Kamu malına özen göstermelisiniz. İsraftan uzak durmalı ve israfa asla müdahale etmemelisiniz. Toplumsal birlik için hareket etmelisiniz. Mutlaka insanlara hizmet ederken tevazuyu elden bırakmadan iyi niyetle iyi bir dille hizmet etmeyi başarabilmeliyiz.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde 15 bin kişiyle iftar yaptı - Sayfa 4

Sorumluluğun büyük olduğunu hissedip hep beraber hizmet etmeliyiz. Bu mücadele şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli. Şu anki görevimiz ve yol haritamız insanlık meselesidir”