İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Ali Topuz ve Orhan Birgit’in cenaze törenine katıldı

Ali Topuz ve Orhan Birgit’i son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte eski CHP’li bakanlar da katıldı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu  Ali Topuz ve Orhan Birgit’in cenaze törenine katıldı - Sayfa 1

Eski CHP milletvekili ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz ile eski Turizm ve Tanıtma Bakanlarından, eski CHP milletvekili ve Basın Konseyi Yüksek Kurulu Üyesi Orhan Birgit son yolculuğuna uğurlandı.

Ekrem İmamoğlu  Ali Topuz ve Orhan Birgit’in cenaze törenine katıldı - Sayfa 2

Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde kılınan cenaze namazına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı

Ekrem İmamoğlu  Ali Topuz ve Orhan Birgit’in cenaze törenine katıldı - Sayfa 3

 İmamoğlu, basın mensuplarının sorusu üzerine, “İki bakanımızı uğurluyoruz. İki yol arkadaşı dünyadan beraber göçtüler. Türkiye’mize, milletimize, devletimize güzel hizmetler yaparak gidiyorlar. CHP’ye çok güzel hizmetler yaparak dünyadan göçtüler. Keşke herkes öyle iz bırakabilse. Mekanları cennet olsun. 

Ekrem İmamoğlu  Ali Topuz ve Orhan Birgit’in cenaze törenine katıldı - Sayfa 4

"Son ana kadar sayın Bakanımız, sayın Başkanımız Orhan Bey’le irtibatımız devam etti. Aklına ne geliyorsa bize aktarmaya çalıştı. Yazdı, çizdi, yolladı. Muazzam bir şey o yaşta bu ilgi, alaka. Bunu bana yaşattığı için de ben onur duydum. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun her iki bakanımızın da. Çok kıymetli insanlardı” açıklamasını yaptı.