İSTANBUL

Dünyanın en lükslerinden biri İstanbul'da! 206 metre boyunda bir dev!

6-7 yıldızlı bir otel segmentinde ve orta boyutta dünyanın en lüks gemilerinden biri olarak sayılan Seven Seas Voyager isimli 13 katlı dev kruvaziyer gemisi İstanbul'da Sarayburnu Limanı'na demir attı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Dünyanın en lükslerinden biri İstanbul'da! 206 metre boyunda bir dev! - Sayfa 1

 462 mürettebat ve farklı ülkelerden 672 yolcu bulunan ultra lüks Seven Seas Voyager kruvaziyer gemisi Sarayburnu'na demir attı. Turistler, gemiden ayrılarak liman çıkışında hazır bulunan otobüslerle İstanbul'u gezmek için yola çıktı.

Dünyanın en lükslerinden biri İstanbul'da! 206 metre boyunda bir dev! - Sayfa 2

İTALYA'dan yola çıkan Bahama Adaları Bandralı “Seven Seas Voyager" isimli 13 katlı ve 206 metre boyundaki dev kruvaziyer gemisi İstanbul'da Sarayburnu Limanı'na demir attı.

Dünyanın en lükslerinden biri İstanbul'da! 206 metre boyunda bir dev! - Sayfa 3

İtalya'dan yola çıkan Bahama Adaları Bandralı ultra lüks Seven Seas Voyager kruvaziyer gemisinde 462 mürettebat ve farklı ülkelerden 672 yolcu bulunuyor. İstanbul'a gelen turistler, gemiden ayrılarak tarihi yarımadayı gezmek üzere liman çıkışında hazır bulunan otobüslere bindi.

Dünyanın en lükslerinden biri İstanbul'da! 206 metre boyunda bir dev! - Sayfa 4

Bir gemi turizm ve seyahat acentesinin müdürü Rengin Bülbül Turan,  "Amerikan menşeili bir gemi. İtalya'dan geliyor. Roma'da yolcularını bindirdi. Malta'yı gezdi. Malta, İtalya, Yunanistan'da bir limana uğradı. Ama en son limanı İtalya Katanya'dan geliyor. Dün Kuşadası limanındaydı. Orada bir uğrak yaptı. Turistlerini gezdirdi. Salı günü de Bozcaada'dan geçecek. 3 sene sonra ilk kez Bozcaada'ya gelen bir turist gemisi olacak. Bu gemi bu seneki 3. seferini İstanbul'a yapıyor. Bir seferi daha olacak. Geminin içinde iç dış kamaralar, restoranlar, barlar var. Büyük bir gemi, üst segment bir gemi.