İSTANBUL

Devlet Bahçeli'den çok sert İsmail Küçükkaya tweetleri

16 Haziran'da yapılacak Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını İsmail Küçükkaya'nın yönetecek olması Bahçeli'yi kızdırdı. "İsmail Küçükkaya’nın hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim." diyen Bahçeli programın moderatörünün Didem Arslan Yılmaz olması gerektiğini söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Devlet Bahçeli'den çok sert İsmail Küçükkaya tweetleri - Sayfa 1

Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak yayınına ilişkin detaylar belli oldu ve yayını FOX sunucusu İsmail Küçükkaya'nın sunacağı açıklandı.

Devlet Bahçeli'den çok sert İsmail Küçükkaya tweetleri - Sayfa 2

16 Haziran'da yapılması planlanan programa ilişkin MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından suskunluğunu bozdu.

Devlet Bahçeli'den çok sert İsmail Küçükkaya tweetleri - Sayfa 3

"Bize göre iki adayın katılacağı televizyon programının en uygun moderatörü sakin,sabırlı,anlayışlı ve tarafsız yönleriyle temayüz etmiş Sayın Didem Arslan Yılmaz’dır.Tartışmaları ustalıkla yöneten,birikim ve tecrübesiyle öne çıkan Sayın Yılmaz’ın seçilmesi kanaatimce doğru olurdu" diyen Bahçeli, İsmail Küçükkaya ismine hayret ettiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Şayet İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğü kesinleşirse, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyeceğim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının tartışmasını takip etmeyeceğim.