İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da yollar boşaldı

İstanbul'da vatandaşların koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmaması sonucunda toplu taşıma araçları ve sokaklar da boş kaldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da yollar boşaldı - Sayfa 1

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın da çağrısı sonrası bugün sokağa çıkanların oldukça azaldığı görüldü. İstanbul'da yollar boş kalırken toplu ulaşımı kullananların sayısı ise oldukça azdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da yollar boşaldı - Sayfa 2

Normalde sabah ve akşam saatlerinde oldukça yoğun olan Altunizade ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında, yoğunluk yaşanmadı. Metrobüsü kullanan vatandaşların eldiven ile maske takarak önlem aldığı ve dezenfekte kullandıkları görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da yollar boşaldı - Sayfa 3

"BU DURAK İLK DEFA BÖYLE SAKİN": Altunizade Metrobüs Durağı girişinde yıllardır simitçilik yapan Şerafettin Çotuk, “İşler çok kötü. İlk defa bu metrobüs durağı bu kadar sakin. Normalde bu saatte çok kalabalık olması gerekiyor. Vatandaş, 'evden çıkmayın' uyarısını dikkate almış. Hiç kimse yok. İnsanlar evlerinden çıkmıyor. Biz de önlemimizi aldık. Bekliyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da yollar boşaldı - Sayfa 4

TOPLU TAŞIMA KULLANLAR ÖNLEMİNİ ALDI: Sabah saatlerinde genellikle yoğunluğun yaşandığı Altunizade Metrobüs Durağı'nda, bugün yoğunluk yaşanmadı. Vatandaşların koronavirüse karşı önlem aldıkları görüldü. Maske ve eldiven takan yolcular, metrobüse binmeden ellerini dezenfekte etti.