İSTANBUL

CHP adayı Ekrem İmamoğlu fırına girdi pide sattı

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. İftar öncesi girdiği fırında vatandaşlara kendi elleriyle pide satan İmamoğlu, ardından iftarını vatandaşın evinde açtı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP adayı Ekrem İmamoğlu fırına girdi pide sattı - Sayfa 1

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştuktan sonra Gürpınar'a geçti. Caddedeki bir fırına uğrayan İmamoğlu, tezgahın arkasına geçerek sıra bekleyen vatandaşlara sıcak pide sattı. İmamoğlu, sıra bekleyen bir vatandaşın, ''Her şey güzel olacak mı Başkanım'' sorusuna, gülerek, ''Şüphen mi var'' yanıtını verdi. Daha sonra Fevziye-Bayram Kılıçalp'in Gürpınar'daki evine geçen İmamoğlu, iftarını yer sofrasında açtı.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu fırına girdi pide sattı - Sayfa 2

Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Daha sonra Gürpınar'a doğru yola çıkan İmamoğlu, cadde üzerindeki bir fırının önünde aracını durdurdu.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu fırına girdi pide sattı - Sayfa 3

Fırından sıcak pide alan İmamoğlu, tezgahın arkasına geçerek sıra bekleyen vatandaşlara sıcak pide sattı. İmamoğlu, sıra bekleyen bir vatandaşın, ''Her şey güzel olacak mı Başkanım'' sorusuna, gülerek, ''Şüphen mi var'' yanıtını verdi.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu fırına girdi pide sattı - Sayfa 4

Fırında tezgahtarlık yaptıktan sonra, Fevziye-Bayram Kılıçalp'in Gürpınar Dereağzı Mahallesi'ndeki evine konuk olan İmamoğlu, evin çocukları Tuğba (14), Elif (9), Fatih (8) ve yakın akrabalarla da tanıştı. İmamoğlu, tüm aile fertleriyle toplu anı fotoğrafı çektirdi.