İSTANBUL

Binali Yıldırım'dan anket sorusuna sandık cevabı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultangazi esnafını ziyaret etti. Yıldırım'a esnafın ve vatantandaşların yoğun ilgisi oldu. Yıldırım burada anket sorusuna cevap verdi.

Binali Yıldırım'dan anket sorusuna sandık cevabı - Sayfa 1

İstabul'u karış karış gezen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım bugün de Sultangazi'de esnaf, halk ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Binali Yıldırım'dan anket sorusuna sandık cevabı - Sayfa 2

Servisçiler odasının kendisine yaptığı çağrının sorulması üzerine Yıldırım, "Taleplerine baktım. İstanbul'da 60 binin üzerinde servis çeken esnafımız var. Bunlar İstanbul'un öğrencilerini, çalışanlarını her gün taşıyorlar, İstanbul'un yükünü taşıyorlar. Servisçilerimizin sorunlarına gereken ilgiyi, alakayı gösterdik bugüne kadar. Bundan sonra da göstereceğiz." cevabını verdi.

Binali Yıldırım'dan anket sorusuna sandık cevabı - Sayfa 3

Gerçek anket sandıktır
Yıldırım, seçimde oy oranlarıyla ilgili hedefinin sorulması üzerine, şöyle konuştu: "Benim çıtam İstanbulluların 31 Mart'ta verecekleri destektir. En gerçek anket, en doğru anket seçim sandığından çıkan ankettir. Ben İstanbul'a güveniyorum, İstanbullulara güveniyorum.

Binali Yıldırım'dan anket sorusuna sandık cevabı - Sayfa 4

Herkesin başkanı olacağım
İstanbul'un sorunlarıyla baş etmeye çalışan, İstanbul'un geleceğini arayan bütün seçmenlere, 11 milyon seçmenin tamamının desteğini talep ediyorum. Ayrıştırmadan, herkesi kucaklayan, herkesin başkanı olacağıma bütün İstanbulluların huzurunda söz veriyorum"