İSTANBUL

Binali Yıldırım'a "Peygamberler şehri"nde yoğun ilgi

Dün Diyarbakır'daki kalabalık bugün de Şanlıurfa'daydı. AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım, Şanlıurfa ziyaretinde büyük ilgi ile karşılandı.Kendisini bekleyenlerle tokalaşan Yıldırım, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde de engellilerden oluşan mehter takımı ile birlikte şarkı söyledi. İşte Yıldırım'ın Şanlıurfa ziyaretinden kareler...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım'a "Peygamberler şehri"nde yoğun ilgi - Sayfa 1

Erzincan ve Diyarbakır'dan sonra AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım bugün Şanlıurfa'da vatandaşlarla buluştu. Yıldırım burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Binali Yıldırım'a "Peygamberler şehri"nde yoğun ilgi - Sayfa 2

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Binali Yıldırım, burada kendisini bekleyenlerle tek tek tokalaşarak, bayramını kutladı.

Binali Yıldırım'a "Peygamberler şehri"nde yoğun ilgi - Sayfa 3

Kendisini bekleyenlerin sorunlarını da dinleyen Yıldırım, daha sonra AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve bazı AK Parti Şanlıurfa milletvekilleriyle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım'a "Peygamberler şehri"nde yoğun ilgi - Sayfa 4

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçti.