İSTANBUL

Binali Yıldırım medya temsilcileriyle bir araya geldi

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Üsküdar'da medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Binali Yıldırım medya temsilcileriyle bir araya geldi - Sayfa 1

Cemile Sultan Korusu’ndaki toplantıya İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, DHA Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli,  CNN TÜRK Genel Müdürü Bora Bayraktar,  Kanal D Haber Koordinatörü Mustafa Aşçıoğlu ve çok sayıda medya temsilcisi katıldı. 

Binali Yıldırım medya temsilcileriyle bir araya geldi - Sayfa 2

Saat 10.00 sularında kahvaltılı toplantının salona gelen Binali Yıldırım, medya temsilcileri ile tek tek tokalaştı.

Binali Yıldırım medya temsilcileriyle bir araya geldi - Sayfa 3

Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Partimiz karar verdi. İstanbul'da bu yarışta bulunmamızı istedi bizden. 'Başımız, gözümüz üstüne'  dedik, böyle bir yola girdik. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ayrıca bu 39 ilçede, 3 arkadaşımız Maltepe, Beşiktaş, Silivri, Cumhur İttifakı içinde MHP'den belediye başkan adayı olarak seçimlere katılacak.  Cumhur İttifakı her ilçede seçimlere girmiş olacak." dedi.

Binali Yıldırım medya temsilcileriyle bir araya geldi - Sayfa 4

31 Mart seçimlerine 84 gün kaldığını söyleyen Yıldırım, "ilçe ilçe, mahalle mahalle hemşehrilere çeşitli iletişim araçlarını kullanarak ulaşacağız. Ancak prensip olarak daha az konuşup, daha fazla dinleyeceğiz. İstanbul'u dinleyeceğiz, gözlerimiz kapalı değil. Gözlerimiz açık İstanbul'u dinleyeceğiz, kulaklarımız delik İstanbul'u dinleyeceğiz. İstanbul'un gören gözü, işiten kulağı, düşünen aklı ve hisseden kalbi olmaya devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde sonuç ne olursa olsun, İstanbul kazansın istiyoruz, ülkemiz kazansın istiyoruz.” ifadelerini kullandı.