İSTANBUL

Beltur'dan çocuklara sağlıklı atıştırmalıklar atölyesi

İBB BELTUR AŞ, çocuklar için “Sağlıklı Atıştırmalıklar” atölyesi düzenledi. Atölyeye devlet koruması altında olan 15 çocuk katıldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beltur'dan çocuklara sağlıklı atıştırmalıklar atölyesi - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden BELTUR AŞ, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile eğitim öğretim dönemi arasının birleşmesi nedeniyle çocuk atölyesi düzenledi.

Beltur'dan çocuklara sağlıklı atıştırmalıklar atölyesi - Sayfa 2

Şef Semen Öner kontrolünde yapılan “Sağlıklı Atıştırmalıklar” isimli atölyeye devlet koruması altındaki 15 çocuk katıldı. Atölye Yıldız Parkı içinde Beltur’a ait olan Haveran Tesisi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 3 saat süren atölyede çocuklar Şef Öner’in direktiflerine uyarak Mozaik Pasta, Chia Tohumlu Puding, Hurmalı Truffle ve Çilekli Smoothie yaptı.

Beltur'dan çocuklara sağlıklı atıştırmalıklar atölyesi - Sayfa 3

Atölye sonrasında çocukların yaptığı atıştırmalıkların tadımı gerçekleşti. Şef Öner ile sohbet eden çocuklar eğitmenlerinden aşçılık ile ilgili tavsiyeler aldılar. Öner, bütün atölye katılımcıları için “Bakır Tencere” isimli kitabını imzaladı. Etkinlik, çocuklara Beltur’un hediyelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Beltur'dan çocuklara sağlıklı atıştırmalıklar atölyesi - Sayfa 4

BELTUR AŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuba Çıkrıkçı, katılımcı çocuklara defter ve kupa bardak hediye etti. Çocukların atölye boyunca çok eğlendiği, hatta atölye sonrasında önlüklerini çıkarmadıkları gözlemlendi.