İSTANBUL

AYEDAŞ 19 Temmuz 2019 elektrik kesintileri ne zaman gelecek?

AYEDAŞ, 19 Temmuz 2019 'da İstanbul Anadolu yakasında yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan duyuruda; Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintileri uygulanacak. Peki elektrikler ne zaman gelecek?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
AYEDAŞ 19 Temmuz 2019 elektrik kesintileri ne zaman gelecek? - Sayfa 1

Elektrikler ne zaman gelecek?diye soran vatandaşlar için AYEDAŞ’ın sitesindeki açıklamalar cevap oluyor. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Şirketi (AYEDAŞ)internet sitesi üzerinden 19 Temmuz 2019İstanbul Anadolu yakasında uygulanacak olan planlı elektrik kesintilerini yayımladı. 

AYEDAŞ 19 Temmuz 2019 elektrik kesintileri ne zaman gelecek? - Sayfa 2

Kesinti yaşanan bölgelerde vatandaşlar; elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?diye araştırıyor. Haberimizde açıklanan listenin yanı sıra Anadolu yakası elektrik kesintisi sorgulama sayfası linkine de ulaşabilirsiniz. 

AYEDAŞ 19 Temmuz 2019 elektrik kesintileri ne zaman gelecek? - Sayfa 3

AYEDAŞ ARIZA İLETİŞİM TELEFON
Aşağıdaki verilen planlı kesintilerde ilçe ve mahallenizi bulamıyorsanız AYEDAŞ'a 186 numaralı Çağrı Merkezi'nde bildirebilir veya  arıza bildirim forumunu online doldurabilirsiniz.