İSTANBUL

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çay davetini geri çevirmedi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, dün akşam saatlerinde Başakşehir'de bir programdan dönerken, Başakşehir AK Parti Seçim Ofisi'nde bulunanlar Yıldırım'ın aracını durdurdu. Çay davetini geri çevirmeyen Yıldırım, araçtan inerek seçim ofisini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çay davetini geri çevirmedi - Sayfa 1

Seçim ofisinde bulunanlar ile tokalaşan Binali Yıldırım, kısa bir konuşma yaptı.

Yıldırım konuşmasında şunları söyledi:

"Gönlümden gelen seslerle sizi selamlıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah bu kutlu yürüyüşümüzü tamama erdirsin. Bir sefere çıktık. Sefer bizden, zafer Cenab-ı Mevlamdandır. İstanbul halkının desteği ile olacak insallah.

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çay davetini geri çevirmedi - Sayfa 2

Bizler AK Parti ailesi olarak, AK kadınlar, AK gençler olarak, bütün yol arkadaşlarımız, kalan bu 50 gün içerisinde inşallah bütün mahallemizle, ilçemizle İstanbul'un genelinde erişebileceğimiz kadar hemşehrimize erişeceğiz ve onların gönüllerine girmenin mutlaka bir yolunu bulacağız.

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çay davetini geri çevirmedi - Sayfa 3

Bu heyecanınız, bu coşkunuz doğrusu beni mest etti. Bu heyecanın sonucunu biz 31 Mart'ta mutlaka göreceğiz. Buna inanıyorum. İstanbul'un gençlerinin aydınlık yarınları için daha çok çalışmamız lazım. Daha çok gayret etmemiz lazım. İnşallah başaracağız. 15'inci seçimimize giriyoruz. İnşallah 15'inci seçimimizi de yüzümüzün akıyla başarmış olacağız."

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım çay davetini geri çevirmedi - Sayfa 4

Seçim ofisinden ayrılmadan önce orada bulunanlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, "Başakşehir seninle gurur duyuyor." tezahüratı eşliğinde ofisten ayrıldı.