İSTANBUL

Ahbap-Çavuş ilişkisi bitecek diyen İmamoğlu'ndan Tarkan'a torpil!

Seçim döneminde önceki yönetimi eleştirerek 'ahbap-çavuş ilişkisi bitecek' diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, torpilin alasını yapıyor. Her fırsatta kendine destek veren şarkıcı Tarkan'a bakın nasıl bir kıyak yaptı...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ahbap-Çavuş ilişkisi bitecek diyen İmamoğlu'ndan Tarkan'a torpil! - Sayfa 1

Tarkan tam 13 yıldır Bayrampaşa'da aldığı arazinin imarı için uğraşıyor. Tarkan'ın, imar izni almaya çalıştığı arazisinin imar dosyası 6. kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki Meclis'e geldi. Fakat bu defa bir değişiklikle...

Ahbap-Çavuş ilişkisi bitecek diyen İmamoğlu'ndan Tarkan'a torpil! - Sayfa 2

Tarkan'ın imar dosyası oylama öncesinde bir anda geri geçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekilince akıllarda soru işareti oluştu.  

Ahbap-Çavuş ilişkisi bitecek diyen İmamoğlu'ndan Tarkan'a torpil! - Sayfa 3

Dosyanın neden geri çekildiğine ilişkin Meclis'e açıklama yapılmazken, Tarkan'ın şirketi tarafından belediyenin kabul edebileceği yeni bir teklifin sunulmuş olabileceği belirtildi..

Tarkan daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir'deki konseri sonrası kuliste bir araya gelmişti... Bu samimiyet sonrası bu karar merak uyandırdı. 

Ahbap-Çavuş ilişkisi bitecek diyen İmamoğlu'ndan Tarkan'a torpil! - Sayfa 4

13 YILDIR İMAR İZNİ ALAMIYOR

Tarkan ve ablası Handan Menekşe'nin sahibi olduğu HİTT Müzik Prodüksiyon Tanıtım Turizm San. ve Dış Tic. Ltd. Şirketi, 2007 yılında Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi'nde bir arazi satın aldı.