İSTANBUL

15 yaşındaki gençten Ekrem İmamoğlu'na: Senin hakkını yediler!

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu'nun yanına gelen 15 yaşındaki Muhammet Nasuroğlu genç ''Senin hakkını yediler Ekrem Abi!'' diye seslendi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
15 yaşındaki gençten Ekrem İmamoğlu'na: Senin hakkını yediler! - Sayfa 1

Yoğun ilgi gören İmamoğlu, 15 yaşındaki Muhammet Nasuroğlu ile ilginç bir sohbet gerçekleştirdi. Nasuroğlu, İmamoğlu'na olan sevgisini, ''Ekrem Abi, ben seni çok seviyorum vallahi. Mutlu oldum ya. Tek inandığım siyasetçi sensin'' sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu, ''Seviyorsan sarılacaksın'' diyerek Nasuroğlu ile kucaklaştı. İmamoğlu, ''Abi ama senin hakkını yediler ya'' diyen Nasuroğlu'na, ''Yedirtmeyiz. Yine güzel olacak'' yanıtını verdi

15 yaşındaki gençten Ekrem İmamoğlu'na: Senin hakkını yediler! - Sayfa 2

Ekrem İmamoğlu, iftar öncesinde, kendi döneminde yapılan Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla buluştu.

15 yaşındaki gençten Ekrem İmamoğlu'na: Senin hakkını yediler! - Sayfa 3

İmamoğlu'nun Yaşam Vadisi'ne geldiğini gören vatandaşlar, etrafını kuşattı. Kimi vatandaşlar İmamoğlu ile ''selfie'' yaparken, kimi yurttaşlar da cep telefonlarından yaptıkları canlı yayınlarla yakınlarını Ekrem İmamoğlu ile buluşturdu. 

15 yaşındaki gençten Ekrem İmamoğlu'na: Senin hakkını yediler! - Sayfa 4

Kendisine alkışlarla destek veren vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştiren İmamoğlu, ''Yaşam Vadisi müthiş. Çok özledim, onun için dalıverdim'' dedi.